Az illatgyertya.hu cookie-kat használ statisztikai célból és a felhasználói élmény javítása érdekében. Az illatgyertya.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és az adatvédelmi szabályzatunkat.
Termékek Menü

Hűségprogram

Hűségprogram

A hűségpont rendszer lényege, hogy minden megvásárolt termék után ún. hűségpontokat írunk jóvá minden regisztrált vásárlónknak. A jóváírt hűségpontokat folyamatosan lehet gyűjteni és későbbi vásárlásoknál fel lehet használni.

1 hűségpont 1 Ft-ot jelent

Minden termék mellett láthatod, hogy a termék megvásárlása esetén mennyi hűségpontot kaphatsz. A rendelések feladásánál pedig összesítve fogod látni, hogy az adott termékek megrendelésével mennyi hűségpont jár.

Hűségpontjaidat bármikor meg tudod nézni, ellenőrizni tudod, hogy egyenleged hogy áll. Ezt, a sikeres belépés után a fiókodban tudod megtekinteni.

A hűségpontokat a rendelés feladása során válthatod be. A fizetési mód kiválasztása során találsz majd egy csúszkát, amin beállíthatod, hogy a rendelkezésre álló hűségpontokból mennyit szeretnél felhasználni az adott rendelésre vonatkozóan.

A hűségpontok készpénzre nem válthatóak!

Fontos tudnivalók a hűségpontokkal kapcsolatban:

  1. A hűségprogramban kizárólag regisztrált felhasználóink vehetnek részt.
  2. Minden - és kizárólag - interneten leadott és teljesített megrendelés után jár hűségpont.
  3. Egy rendeléshez tartozó hűségpontok akkor lesznek jóváírva, ha a termékek át lettek véve és a számla ki van egyenlítve.
  4. Minden megszerzett hűségpont a rendelésed leadásától számított 90 napig érvényes, ezután érvényét veszti. Természetesen, nem a teljes hűségpont egyenlegedről van szó, hanem csak mindig azokról a pontokról, amelyeket 90 napja regisztráltunk.
  5. A megrendeléshez hűségpontot a megrendelés végösszegének teljes értékében fel lehet használni.