Elmer's slime start szett

Ár:
5.990 Ft
Cikkszám: 7370066002
Elérhetőség: Elérhető
Elmer’s slime induló készlet

Élvezd a slime készítést az Elmer’s mosható, gyerekbarát* induló készletével! A készlet mindent tartalmaz, amire szükség lehet az otthoni slime készítéshez. Az Elmer’s slime induló készlet tartalmaz 2 üveg PVA folyékony ragasztót, 4db különböző színű Elmer’s glittert és 2 üveg Elmer’s varázs folyadékot.
Az Elmer’s slime induló készlet 2 slime elkészítésére alkalmas.
A folyékony ragasztó egy biztos, tiszta slime alapot biztosít, amelyet a szettben található glitterekkel színesíthet!
Végezetül a csomagban található varázsfolyadék hatására aktiválódik a slime.
Az Elmer’s PVA slime szett jó szórakozást biztosít az egész család számára.

Elkészítési útmutató
1. Öntsd ki egy üvegtálba az Elmer’s átlátszó folyékony ragasztó felét.
2. Ad hozzá fokozatosan az Elmer’s varázsfolyadék felét.
3. Keverd össze amíg a komponensek össze keverednek. Akkor jó, ha az üvegtál faláról leválik a slime. Amennyiben úgy tapasztalod, hogy nagyon ragad, akkor adagolj további varázsfolyadékot a tálba.
4. Vedd ki a slime-ot az üvegtálból, és kezd a gyúrást mindkét kézzel. Ekkor a slime eléggé ragacsos, amiből adódóan nagyon ragad a kézfelülethez. Tegyél a tálba a maradék varázsfolyadékból, és mindaddig amíg nem nyeri el végső állagát – nem ragad, csak nyúlik – addig folyamatosan mártogasd bele a varázsfolyadékba a slime-ot.
5. Akkor mondható elkészültnek a slime, amikor összeáll úgy, hogy nem hagy ragacs foltokat a kézen.

Az induló készlet felbontása után a csomagot őrizd meg! A csomag kis részeket tartalmaz, amelyek lenyelése fulladás veszélyt okozhat! 3 év alatti gyermek számára nem alkalmas! A slime elkészítésekor felnőtt felügyelet ajánlott! A slime elkészítés előtt és után mindig moss alaposan kezet meleg szappanos vízzel. Emberi fogyasztásra nem alkalmas! Amennyiben nagy mennyiségű varázsfolyadék oldatot, ragasztót vagy glittert véletlenül lenyelnek (nagyobb, mint 1 evőkanál), abban az esetben azonnal forduljon az orvosához! Tartsd fagymentes helyen!
Menny.:
További információk a termékről