Az illatgyertya.hu cookie-kat használ statisztikai célból és a felhasználói élmény javítása érdekében. Az illatgyertya.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és az adatvédelmi szabályzatunkat.
Termékek Menü

Termékcsoport ismertető

Termékcsoportok

GYERTYÁK

 • Üveggyertyák

A Yankee Candle® által használt üvegeket kifejezetten a Yankee Candle® számára készítik különleges irányelvek szerint. A Yankee Candle® előírja, hogy az üveget laboratóriumi tesztelésnek vessék alá, ezáltal biztosítva az üveg megfelelő erősségét és sűrűségét.

 • Viasz

Minden Yankee Candle® termékben egyedi viaszkeverék található, ami biztosítja az optimális olvadási pontot és az illatolajok megtartásának képességét. Emellett megfelelő módon végzett égetésük esetén a különleges viaszkeverékek hozzájárulnak az egyenletes, tiszta égéshez.

 • Szín

Ha valaki félbevágna egy Yankee Candle® üveggyertyát, azt találná, hogy a viasz a gyertya összes részén gazdagon színezett. A csodálatos árnyalatokat nagy odafigyeléssel választjuk ki, hogy még tovább fokozzák az illatok által biztosított élményt.

 • Illat

A Yankee Candle® jól ismert a teljes helyiséget betöltő, eredeti illatairól. Az illatok iránti szenvedélyünknek köszönhető, hogy a világ legegyedibb illatait fejlesztjük ki. A Yankee Candle® illatolajai a fejjegyek, szívjegyek és alapjegyek komplex kombinációi, amelyeket a világ különböző pontjain dolgozunk ki, hogy a legkiválóbb illatélményt biztosíthassuk vásárlóink számára.

 • Kanóc

A Yankee Candle® gyertyák fontos jellemzője a kanóc. Nem minden kanóc készül azonos módon. A Yankee Candle® tulajdonképpen több mint 200 különböző kanócot használ fel a gyertyái készítéséhez. Mindegyik illathoz és gyertyatípushoz külön kiválasztott kanóc tartozik. Ez azt jelenti, hogy az egy adott illatban megtalálható kanóc teljes mértékben eltérő lehet a más illatok esetében felhasználttól. Mindegyik kanócunk ólommentes, és 100%-ban természetes rostokból áll, amelyek összeszövésével kiváló minőségű kanócot alkotunk. Ha a kanóc szerkezetének fenntartásához magra van szükség, teljes mértékben természetes anyagú magrészt, pl. sodrott rostokból álló magot alkalmazunk. A kanócaink újabb példát jelentenek az általunk képviselt minőségre, amely minden általunk gyártott termékben megjelenik.

Üveggyertyák

ÜVEGGYERTYÁK

A védjegyünkké vált, patikaüveget idéző üveggyertyák meleg, nyugodt stílust tükröznek, amely minden lakást otthonossá tesz. A kényelmesen és egyszerűen használható Housewarmer® üveggyertyák több mint 100 órán át tartó, valódi illatélményt biztosítanak.

 • Kiváló minőségű, mesteri kivitelezés

Minden üveggyertya készítését egy felső viaszréteg hozzáadásával fejezzük be, hogy egy teljes üvegnyi, egyenletes viaszú gyertyát hozzunk létre – a teljes eljárást gyertyakészítő mesterek végzik az Egyesült Államokban.

 • Hosszan tartó illat az elejétől a végéig

Az illatolajokat és a festékeket összekeverjük a viasszal, hogy a híres Yankee Candle®-illat a gyertya teljes életidején át kitartson.

 • Kivételes ár-érték arány

Gyertyáink a legjobb ár-érték arányt biztosítják. A nagyméretű üveggyertyák több mint 100 órán át égnek. Ez óránként kevesebb mint 80 Ft-ot jelent az egész otthont betöltő illatokért.

 • Minden a kanóccal kezdődik

Az ólommentes, természetes rostokból álló kanócok a lehető legtisztább égést biztosítják. Mindegyik kanócot kézzel egyenesítik ki, hogy az optimális égés érdekében a gyertya közepén helyezkedjen el.

 • Minőségi összetevők

Minden Yankee Candle® termékben egyedi viaszkeverék található, ami biztosítja az optimális olvadási pontot és az illatolajok megtartásának képességét. Emellett megfelelő módon végzett égetésük esetén a különleges viaszkeverékek hozzájárulnak az egyenletes, tiszta égéshez.

 • Eredeti illatok

Housewarmer® gyertyáink esetében a legkiválóbb minőségű összetevőket természetes illóolajokkal töltjük meg, hogy ezáltal egyedi, élethű illatokat hozhassunk létre, amelyekhez hasonlót senki más nem tud megalkotni.

Tarts® mini viaszok

Tarts® mini viaszok

Egyszerűen helyezz egy Yankee Candle® mini viaszt a melegítőbe (víz hozzáadása nélkül), és gyújts meg alatta egy illatmentes teamécsest, vagy használd az egyik elektromos viaszmelegítőnket. A viasz megolvadásával felszabadulnak az illatanyagok. Az illatok keverésével és ötvözésével saját, egyedi aromakeverékeket hozhatsz létre.

 • Gyors illatosítás

A Tarts® mini viaszokban nincsen kanóc, és a melegítőbe helyezett illatmentes teamécses használatával gyorsan megolvaszthatók. Az eredmény egy illatos viaszmedence – kanócok és várakozás nélkül.

 • Illat – tisztán és egyszerűen

Mivel az illatjegyek nem égetés révén szabadulnak fel, a Tarts® mini viaszok élethű illatélményt biztosítanak.

 • Hosszan tartó illat

Minden egyes Tarts® mini viasz akár 8 órán át tartó illatosítást biztosít.

 • Testre szabhatóság

Hozd létre saját, egyedi illatodat két vagy több illat ötvözésével. A lehetőségek száma végtelen.

 • Az üveggyertyákéval azonos illat

A Tarts® mini viaszok ugyanazokat a nagyszerű Yankee Candle®-illatokat tartalmazzák, mint az üveggyertyáink, hogy vásárlóink minden esetben az általuk kedvelt Yankee Candle-illatot kapják.

Mintagyertyák

Mintagyertyák

A Samplers® mintagyertyák tökéletes megoldást jelentenek az illatrétegezésre és az egyes illatok kipróbálására, valamint a különböző mintagyertyatartók használatával számtalan dekorációs lehetőséget rejtenek magukban. Darabonként megvásárolhatók, és minden darab csomagolva és felcímkézve kerül forgalomba.

 • Egyenként csomagolva

A Samplers® mintagyertyák a rajtuk található műanyag zsugorfóliának köszönhetően egyszerűen tárolhatók, és a felhasználásukig megtartják a csodálatos Yankee Candle®-illatot.

 • Hosszan tartó illat

A Samplers® mintagyertyák akár 15 órán át tartó illatosítást biztosítanak.

 • Az üveggyertyákéval azonos illat

Ugyanazokat a nagyszerű Yankee Candle®-illatokat tartalmazzák, mint az üveggyertyáink, hogy vásárlóink minden esetben az általuk szeretett Yankee Candle®-illatot kapják. Emellett tökéletes módot jelentenek az új illatok kipróbálására

Elektromos légfrissítők

Elektromos légfrissítő

Használd a kedvenc Yankee Candle® utántöltőddel kombinálva. Élvezd az eredeti Yankee Candle®-illatot a nap minden órájában. Rendkívül kényelmes módot teremt a teljes helyiséget betöltő illatosításra. Kizárólag a Yankee Candle® elektromos légfrissítőkhöz való utántöltőkkel használhatók, megfelelő módon működő konnektorokban.

 • Lángmentes – bárhol használható

Aggodalmak nélküli, folyamatos illatosítás előszobákban, fürdőszobákban, hálószobákban és egyéb helyeken történő használatra – csupán egy konnektorra van szükség hozzá.

 • Egyszerűen használható

Folyamatos, 4–6 héten át tartó illatosítást biztosít, külön odafigyelés nélkül. Az illat erősségi szintje az egyedi igényeknek megfelelően beállítható

 • Biztonságos

Az illatolajat tartalmazó üveg becsúsztatható, és az extra védelem érdekében rögzül a helyén.

 • Elforgatható dugasz – nincs szükség adapterekre

Lehetővé teszi a dugasz elforgatását, így a készülék függőleges és vízszintes konnektorokban egyaránt használható. A kompakt kialakításnak köszönhetően a mellette lévő konnektor továbbra is használható marad.

 • Energiahatékony

A fogyasztása egy 100 W-os izzó által felhasznált energia 2%-ának felel meg.

 • Bármikor elvégezhető illatcsere

Az újratölthető üvegek lehetővé teszik, hogy minden stílushoz, helyiséghez és évszakhoz megtaláld a megfelelő illatot.

 • Hosszan tartó illat

A tartós készülék akár 2 éven át tartó használatot tesz lehetővé. Nem szükséges minden illatcsere alkalmával készülékcserét végezni.

 • Biztonságos használat

Szerepel az energiahatékony elektronikai termékek listáján (ETL), és biztonsági tesztelésen esett át. A beépített biztosíték automatikusan kikapcsolja a készüléket rövidzárlat, illetve a készülék túlmelegedése esetén.

Diffúzorok

Diffúzor

Hangsúlyozd ki a szoba stílusát hosszan tartó illatosítással. A Yankee Candle® prémium minőségű, pálcás diffúzorai a vásárlók kedvenc eredeti illatait árasztják. A diffúzorok tökéletes megoldást jelentenek előszobák, irodák, nappalik és fürdőszobák esetében. Az egyedi, kézzel díszített üveg tökéletesen illeszkedik az otthon berendezéséhez, ráadásul ajándéknak is kiváló.

 • Bárhol használható

A pálcás diffúzorok tökéletes megoldást jelentenek azon helyiségek esetében, ahol gyertya égetésére nincs lehetőség.

 • Elegáns külső

A díszítés és a stílus ugyanolyan fontos, mint az illat maga. Mindegyik diffúzor kézzel díszített külsővel rendelkezik, amelyet az illat ihletett.

 • Hosszan tartó illat

Az illat akár 6 héten át kitart, és észrevehető és folyamatos illatélményt biztosít, ahogyan a levegő áramlik a szobában.

 • Egyszerűen használható

A természetes pálcák „kanócokként” működnek, és felszívják az élethű Yankee Candle® illatolajat, amely így szétárad a levegőben.

 • Koncentrált illat

Minden üvegben 88 ml koncentrált illatolaj található, így a használat elejétől a végéig egyenletes illatélményt biztosít.

Nyílt lángtól távol tartandó. Fából készült felületektől távol tartandó.

Autóillatosítók

Autóillatosító

Vidd magaddal kedvenc illatod, bármerre is jársz. Ezzel az eredeti Yankee®-illattal csodálatos illata lehet autódnak, vagy használhatod kis terekben, pl. irodafülkékben, ruhásszekrényekben és egyéb helyeken.

 • 2–4 héten át tartó illatosítást biztosít
 • Kiváló választást jelent kis terek, pl. öltözőszekrények és ruhásszekrények esetében. Az akasztónak köszönhetően egyszerűen használható, és nem foglal helyet
 • Gazdaságos módot teremt a kedvenc illatok útközbeni élvezetére
 • Rendkívül sok illatunkban kapható

Ultimate autóillatosító

Semlegesítsd a szagokat autódban a Car Jar® Ultimate zselés autóillatosítókkal. Mindegyik Car Jar® Ultimate zselés autóillatosító akár négy héten át tartó folyamatos illatosítást biztosít.

 • Szagsemlegesítő hatás

A Car Jar® Ultimate zselés autóillatosító semlegesíti a kellemetlen szagokat, és felfrissíti a levegőt az autóban vagy egyéb kis terekben, így csupán a kedvenc Yankee Candle®-illat marad meg.

 • Tökéletes választás kisméretű terek esetében

Használd öltözőszekrényekben és ruhásszekrényekben. Az akasztónak köszönhetően egyszerűen használható, és nem foglal helyet.

 • Hosszan tartó illat

Folyamatos illatosítást biztosít az autóban vagy egyéb kisméretű helyen, akár 4 héten át. A Car Jar® Ultimate zselés autóillatosítót úgy fejlesztettük ki, hogy a csere szükségességét öszezsugorodással jelezze. Amikor az illat a címke alá zsugorodik, itt az idő a cserére.

Autóillatosító pálca

Az autóillatosító pálcák használatával semlegesítheted a szagokat, és nagyszerű, eredeti Yankee®-illattal áraszthatod el autódat. Az autóillatosító pálcák bármilyen jármű szellőzőnyílásába illesztve használhatók, és eredeti Yankee®-illattal töltik meg a levegőt. Mindegyik autóillatosító pálca akár két héten át tartó illatosítást biztosít.

 • Kényelmesen használható

A kisméretű készülék biztonságosan rögzíthető az autó szellőzőnyílásába. Mindegyik csomagban négy darab illatosítópálca található, amelyek a visszazárható csomagolásban tarthatóak, amíg használatba nem veszed őket.

 • Szagsemlegesítő hatás

A szagsemlegesítő hatásnak köszönhetően az autó akár 2 héten át frissen és illatosan tartható.

 • Gyors hatás

Csíptesd fel az autó szellőzőnyílására, és élvezd az azonnali illatosítást.