Az illatgyertya.hu cookie-kat használ statisztikai célból és a felhasználói élmény javítása érdekében. Az illatgyertya.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és az adatvédelmi szabályzatunkat.

A Kringle Candle® története


Folytatjuk a kínálatunkban újdonságként megjelenő márkák bemutatását, és ezúttal egy igazán különleges vállalat, a Kringle Candle lesz a témánk. Nagy örömmel váltunk a forgalmazójukká, és az illatkreációik hamar belopták magukat a szívünkbe, de lássuk részletesen, hogy miért is annyira különleges.


Először is számos termékformátum megtalálható náluk, az üvegbe zárt gyertyáktól a mintagyertyákig, és a vásárlók örömmel térnek vissza hozzájuk, hiszen mindig kiváló minőségű illatosító termékeket szerezhetnek be náluk. A nagy méretű címkeképnek köszönhetően már első pillantásra jól beazonosítható egy-egy termék illatvilága, és a gyertyáik a külsejüknek köszönhetően különleges, személyes hangulatot árasztanak.

Emellett különleges azért is, mert a két tulajdonos egyike (Mike Kittredge, jobbra) alapította 1969-ben a Yankee Candle-t, amely méltán lett sokak kedvence a különleges gyertyaformáknak és a sokrétű termékválasztéknak köszönhetően. Ő végül 1998-ban eladta a vállalatot. Azonban a gyertyakészítés, amelybe még gyerekkorában kezdett egy édesanyjának készített gyertya révén, örökre a szenvedélye maradt, így később a fiával (Michael James Kittregde III, balra) együtt a Kringle Candle boldog tulajdonosává vált. A családi hagyomány fontos a számukra, olyannyira, hogy a fia is ugyanazon az antik tűzhelyen készítette az első kézműves gyertyáit, amelyen annak idején az édesapa készített olvasztott zsírkrétákból ajándékot karácsonyi meglepetés gyanánt.

Az egész egyébként egy főiskolai marketingfeladat okán kezdődött, ugyanis marketingterv kidolgozása volt a cél, a fiú pedig rögtön úgy érezte, hogy a gyertyák jelentik a kézenfekvő választást. Végül ez a projekt olyannyira magával ragadta mind őt, mind az édesapját, hogy egyszer csak egymásra néztek, és mindketten tudták: vissza kell térniük a gyertyagyártás területére. A már kiterjedt tapasztalatokkal rendelkező édesapa tanácsára olyan gyártó létesítményt hoztak létre, amely egyben boltként is üzemel, hiszen így testközelből figyelhetők meg a vásárlók visszajelzései, így minél inkább felmérhető, mitől válnak igazán jóvá a termékek. A helyszín ráadásul alig több mint 30 km-re található az édesapja által alapított másik vállalattól, így a múlt és a jelen egymáshoz igazán közel tapasztalható meg Massachusetts államban.

A viasz esetében a teljes színezékmentesség mellett döntöttek, egyrészt azért, mert így bármilyen lakberendezési stílusban megállják a helyüket, másrészt sokkal több fényt szórnak, mint a színes viaszú fajták. A régi hagyományokat és a modern megoldásokat egyesítő termékek létrehozására törekedtek, a vásárlók pedig örömmel vetették bele magukat ebbe az új kalandba. A webáruházunk kínálatában nagy méretű üveggyertyákat és mintagyertyákat találtok tőlük, amelyek közül a nagyobbak 100 órányi, míg a kisebbek 10–12 órányi illatosítást biztosítanak. A mintagyertyák tégelye ráadásul ügyes tárolóként akár újra is hasznosítható, így tovább színesítheti az otthonunkat.

Reméljük, hogy mihamarabb kipróbáljátok e márka termékeit is, és alig várjuk a beszámolóitokat – mi biztosak vagyunk abban, hogy megszeretitek majd, ugyanakkor mindig szívesen olvassuk a véleményeteket, hiszen a személyes tapasztalatok alapján tudjuk igazán felmérni, hogy mik lettek a kedvenceitek. Jó kísérletezgetést kívánunk!

Az oldal tetejére