Az illatgyertya.hu cookie-kat használ statisztikai célból és a felhasználói élmény javítása érdekében. Az illatgyertya.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és az adatvédelmi szabályzatunkat.

Karácsonyi üzenetünk

Vannak napok, amelyek szinte elsuhannak, és este meglepődve tekintünk az órára, hitetlenkedve, hogy bizony eljött már a lefekvés ideje. Nem szokatlan jelenség ez, az talán viszont igen, amikor az egész évet egyetlen ilyen elsuhanó napnak érezzük. Mi idén bizony így éreztük magunkat; rápillantottunk a naptárra, és elhűlve láttuk, hogy már csak néhány nap van hátra a 2021-es évből.

Szerencsére nem a szürke hétköznapok miatt volt ez így, hiszen ez az év számunkra kifejezetten eseménydúsra sikerült. Több új gyártót is a köreinkben köszönthetünk, és alig várjuk, hogy a jövő évben még tovább bővüljön a nálunk kapható márkák sora. Ugyanakkor az év vége a visszatekintésé is, és úgy érezzük, meg kell állnunk egy kicsit, hogy értékeljük magunkban az elmúlt heteket, hónapokat. Ennek pedig fontos része számunkra a köszönet. Köszönettel tartozunk Nektek, kedves vásárlóink, hogy egész évben jelen voltatok az életünkben, és a termékekre adott reakciókkal és visszajelzésekkel Ti is a mozgalmas évünk részesei voltatok.

Kívánjuk, hogy teljen békében az ünnepi időszak, és legyen módotok a szeretteitekkel közösen töltött időre. Hiszen mi sem jobb annál, amikor a családtagok és a barátok együtt ünnepelnek, és együtt tekintenek vissza az elmúlt időszakra, valamint egyben a jövőbe is, ahol új lehetőségek és újabb boldog pillanatok várnak. Ha pedig nehézségekkel teli volt az elmúlt év, akkor kívánjuk, hogy 2022 tiszta lap legyen a számotokra, amelyre csupa jó dolgot írhattok majd fel hónapról hónapra.

Az ünnepi hangulatot pedig idén is egy klasszikussal, a Yankee Candle aktuális kollekciójának kedvcsináló videójával szeretnénk még szebbé tenni. Reméljük, igazán ünnepi hangulatot varázsol majd a szívetekbe, ahogyan az otthonotokban meggyújtott, általatok kiválasztott gyertyák is. Ne feledjétek: a gyertyaláng fénye melegséget kölcsönöz az ünnepi dekorációnak, a viasz színe még mutatósabbá teszi a díszítést, az illat maga pedig igazán varázslatossá tesz majd minden pillanatot.

Jövőre ismét sok-sok újdonsággal várunk Titeket, addig pedig nagyon boldog ünnepeket kívánunk!

Szeretettel:

Az illatgyertya.hu csapata

Az oldal tetejére