Az illatgyertya.hu cookie-kat használ statisztikai célból és a felhasználói élmény javítása érdekében. Az illatgyertya.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és az adatvédelmi szabályzatunkat.

Inspire - Az év illata 2022

Az idei évünk, 2022 minden eddiginél jobban dübörög, hiszen szinte rohannak egymás után a hetek, bár szerencsére a lendületünk nem fogy. Bízunk benne, hogy ez az év igazán energikus lesz majd, tele pozitív energiákkal. Az újdonságok terén mindenesetre biztosan így lesz, hiszen rengeteg jó hírrel jelentkezünk majd az elkövetkező hetekben. Ezek közül pedig az első az év illata, amely az Inspire nevet kapta, és éppen ezt a lendületet képviseli, telis-tele energizáló összetevőkkel.

 

Először azonban a külsejére kell kitérnünk, hiszen már ez is összetett részét jelenti: nyugalmat sugárzó kék és energikusságot adó világossárga kettőse alkotja, és fehér színű, letisztult, modern minta díszíti. Pontosan erre van most szükségünk: nyugalomra, ugyanakkor lendületre, amely előrevisz, és remélhetőleg csupa jó dolgot tartogat a számunkra. Különkiadás lévén a kupakja nem átlátszó, hanem világoskék színben pompázik, így rendkívül elegáns megjelenést biztosít a gyertyának. Bizony, ez azt jelenti, hogy ajándéknak is jó választás, akár virág helyett is, hiszen egy csokornál jóval hosszabb ideig marad mutatós, valamint természetesen illatos.

Másodszor, valamint legfontosabb tényezőként pedig az illatra magára kell kitérnünk, amely tökéletes összhangban áll a külcsínnel. A használata kezdetén rögtön három olyan illat bontakozik ki, amelyek a frissítés nehézbombázóinak számítanak: lime, gyömbér és verbéna robban be az otthon levegőjébe, hogy lelkesedéssel töltse el a gyertya használóját. Ezt követően a bambusz zöldes frissessége, a frézia könnyed virágosága és a tengeri szellő lelket gyönyörködtető aromái tárulnak elénk, hogy a lehető legnagyobb odaadással vessük bele magunkat minden ránk váró feladatba. Végül a férfias, földes és határozott cédrus, a különleges tengeri sós uszadékfa, valamint a bármely illatnak tökéletes alapot biztosító, lágyságot és megnyugtató aromákat rejtő pézsma kerül sorra. Ez esetben is egy olyan illatunkról van szó, amely a régi Yankee Candle-rajongók számára is újdonságokat rejt magában, ugyanakkor az illatok világával ismerkedőket is biztosan megragadja majd, és sikert arat a köreikben.

Az általa kifejtett hatás pedig minden szituációban megállja a helyét: ha kicsit magunk alatt vagyunk, biztosan örömmel tölti meg a lelkünket, és amellett, hogy hamarabb a végére érünk a teendőinknek, a világ felfedezésére is csábít. Mélyen beleszippantva, a szemünket behunyva távoli tájakon érezhetjük magunkat, így bizony előfordulhat, hogy a meggyújtása után nem sokkal már a nyaralás tervezgetésén kapjuk magunkat, és a családtagjainkkal a tökéletes helyszínt vitatjuk meg lelkesen.

 

Kívánjuk, hogy Nektek is biztosítson lendületet a teljes 2022-es évre ez az újdonság, amelyet ide kattintva találhattok meg a webáruházunkban. Legyen csodás ez az év mindenkinek!

Az oldal tetejére