Az illatgyertya.hu cookie-kat használ statisztikai célból és a felhasználói élmény javítása érdekében. Az illatgyertya.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és az adatvédelmi szabályzatunkat.

Sakura Blossom Festival

A blogunk vezetése nagy örömet jelent a számunkra, hiszen közvetlenebb kapcsolatot teremt Veletek, a vásárlóinkkal. Ezenkívül azért is kedves pont az életünkben, mert idelátogatva mindig eszünkbe jut, mennyi minden áll mögöttünk, és mennyi minden más vár még ránk. Sokszor rácsodálkozunk az idő múlására, és valamilyen különleges és megmagyarázhatatlan módon segít nekünk, hogy minden évszakban meglássuk a szépet. Most, februárban még kissé fagyosak az éjszakák, de a nap már melegséggel tölti meg a szívünket. Egyre több a napos órák száma, és egyre több virágot csalogat elő a téli álmából a napsütés. Még néhány hét, és előjönnek a nyuszifarokhoz hasonlóan puha barkák, és a gyümölcsfák is ismét virágba borulnak majd. Ezekhez a hetekhez illő és ismét tökéletes kollekciót alkottak meg a Yankee Candle illatkreátorai, hiszen a méltán híres japán cseresznyevirág-fesztivál világába kalauzolnak el minket a Sakura Blossom Festival kollekcióval. Három csodálatos illatot mutatunk ma be nektek: a Majestic Mount Fuji, a Sakura Blossom Festival és a Sweet Plum Sake várja a webáruházunkban, hogy a Ti hétköznapjaitokat is feldobja. Fontos még megjegyeznünk, hogy új termékformátumban is kaphatók: a mini viasz, a mintagyertya és a három méretben elérhető üveggyertyák mellett már üveges mintagyertyaként is kipróbálhatjátok őket.

 

Az első illat, a Majestic Mount Fuji a viasz színében a tavaszi égbolt árnyalatát ragadja meg, a címkeképen pedig a világhírű Fuji-hegy gyönyörű vonulata látszik. Az illat maga a várakozásainknak megfelelően könnyed és légies, így tökéletes a tavaszra vágyók számára. A használata kezdetén fagyos ózon, pezsgő aldehidek, bergamott és harmatos körte együttese tölti meg a szobát, gyümölcsös frissességet biztosítva. Ezt követően a kaktuszvirág édesen virágos aromája, valamint könnyed aloe vera, almavirág és kókuszvíz társul az összhatáshoz. Az alap már kissé testesebb összetevőket is magában rejt: az ámbrafa és a cédrusfa erőteljes, ugyanakkor megnyugtató elemeket csempész bele, míg a kék pézsma és a tealevelek a légies selymességet erősítik benne. Olyan fajta illat ez, amely mindenkinek garantáltan a kedvencévé válik majd, legyen szó akár tapasztalt gyertyafelhasználóról, akár az illatok világában még kezdőnek számító rajongókról.

A kollekció második tagja a Sakura Blosson Festival, amely a viasz hófehér színével a kortalan szépséget jelképezi, a címkeképén pedig a Himedzsi várkastély páratlan szépségű épülete és virágba borult cseresznyefák láthatók. Olyan csodálatos kép ez, amelynek hatására még az is kedvet kap Japán meglátogatására, akinek eddig nem szerepelt a bakancslistáján ez az ország. Az illata ismét csak egy könnyen kedvelhető kompozíció, amely tökéletesen, parfümökhöz méltó eleganciával egyesíti magában a gyümölcsök és virágok aromáit. Kezdetben piros bogyós gyümölcsök, alma és rózsaszín grapefruit ínycsiklandó együttese bontakozik ki, majd csupa virágos illat társul hozzájuk: rózsa, frézia és cseresznyevirág idézi meg a tökéletes tavaszi hangulatot. Az alapot a bársonyosan édes szantálfa, a mindent megédesítő vanília, valamint mandulatej alkotja, így szinte simogatja az érzékeinket. Extra tippként megjegyeznénk, hogy a közelgő Bálint-napra is tökéletes választás lehet, ha még nem tudjátok, hogy mivel fejezzétek ki az érzelmeiteket az adott, számotokra lekülönlegesebb személy irányában.

A harmadik illat a csodálatos Sweet Plum Sake, amely vidám színének köszönhetően minden otthonban energikus színfolt lehet. A használat kezdetén citromlé, japán szilva, Fuji alma, málna és zöldes aromák alkotnak fenomenális, frissítő, ugyanakkor édesen kényeztető elegyet. Ezekhez párosul a fanyarkás piros ribizli, az édesen érett fekete füge, az egzotikus mangó, valamint a japán tájakat idéző szakéaroma és rizsbor. Végül kókuszfa, vanília és érett Merlot illata teszi teljessé az összhatást. Elegáns italok és egzotikus gyümölcsök keveréke ez – egy olyan tökéletes koktél, amely bizonyosan mindenkit elcsábít majd.

A kollekció darabjait ide kattintva érhetitek el a webáruházunkban, és kíváncsian várjuk, hogy melyik lesz a kedvencetek. Mi a csábítás kezdeti szakaszában érezzük magunkat, és még nem tudtunk dönteni, hiszen mindhárom kompozíció egyedi a maga módján – ezért részünkről az illatok váltogatása vált be. Ha megtaláljátok közülük az igazán nagy kedvencet, szeretettel várjuk a visszajelzéseiteket, hiszen mind a mi számunkra, mind a többi vásárlónak ez jelenti a legnagyobb segítséget. Illatokban gazdag, csodás tavaszvárást kívánunk!

Az oldal tetejére