Az illatgyertya.hu cookie-kat használ statisztikai célból és a felhasználói élmény javítása érdekében. Az illatgyertya.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és az adatvédelmi szabályzatunkat.

Ultrahangos diffúzor

Ahogy a klasszikus sláger is mondja, változnak az évszakok, és bizony változik az életmódunk is, így előfordulhat, hogy más és más igényeink támadnak az otthonunk illatosításával kapcsolatban. Van, aki örökre a gyertyák szerelmese marad, ugyanakkor olyan is, aki szívesen kipróbálja a lángmentes megoldásainkat is. Az ő számukra jelent nagyszerű újdonságot az új Yankee Candle® Ultrahangos Aroma diffúzor, a Yankee Candle legújabb megoldása, amely elegáns megjelenése és egyszerű használata mellett számos más előnyt is tartogat.

Black Cherry Ultrasonic Aroma diffúzor kezdőcsomag

A formavilága letisztult, így bármilyen lakberendezési stílushoz remekül illeszkedik, ám a külcsín nem minden: egyben testre szabható fényt, párásítást és illóolajok által biztosított illatozást is nyújt. Mindössze 5-7 cseppet szükséges hozzáadni az új Yankee Candle® aromadiffúzor-olajokból, és akár 8 órán keresztül illatos párával árasztja el a szobát. Az extra hangulat érdekében pedig még világít is, és a beállításakor tíz szín közül lehet választani. Ezek ciklusba állíthatók, vagy a tökéletes hangulat megteremtése érdekében kiválasztható a kívánt szín. Így hozzájárul a lakás ideális páratartalmához csakúgy, mint a hangulathoz. Baráti társasági összejövetelek esetében a dinamikusabb, váltakozó beállítást javasoljuk, míg a nyugodt esték hangulatát egy-egy szín kiválasztásával tehetjük még meghittebbé, vagy akár romantikusabbá.

Ugyanakkor természetesen ezúttal is ügyeltek a biztonságra is, hiszen a használata miatt nem kell aggódnunk. Az automatikus kikapcsolás funkció ugyanis a megfelelő időben kapcsolja ki a készüléket, így nyugodtan élvezhetjük a készülék által biztosított illatosítást, akár még éjszaka is.

A Yankee Candle® Ultrahangos Aroma diffúzor kezdőcsomagot a rendkívül népszerű Black Cherry illattal együtt szerezhetitek be, emellett pedig számos más közönségkedvencet is megvásárolhattok hozzá a speciális olajokból. A Black Cherry mellett Clean Cotton, Lemon Lavender, Midnight Jasmine és Pink Sands illatban kapható még, így biztosan mindenki megtalálja majd közöttük a neki megfelelőt. Mindegyik illatunkról írtunk már korábban a blogon, így a nevükre kattintva eljuthattok az adott bejegyzéshez, hogy részletesen is megismerhessétek őket, mielőtt döntötök.

A teljes kollekciót ide kattintva éritek el a webáruházunk oldalán. Reméljük, hogy a kipróbálása után a vele kapcsolatos véleményeteket is olvashatjuk majd a termékek oldalán, hiszen abban biztosak vagyunk, hogy ha kipróbáljátok őket, ti is a rajongóikká váltok majd. Jó illatosítást kívánunk!

Az oldal tetejére