Kérjük fogadd el az illatgyertya cookie-kat, amelyeket statisztikai célra illetve arra használunk, hogy jobb felhasználói élményt biztosítsunk számodra.
Köszönjük az együttműködésed! :-) 
További információhoz kérjük olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.

Bright Lights kollekció

A hetek csak úgy repülnek egymás után, és bár jelenleg épp szinte nyári még az idő, bizony be kell látnunk, hogy egyre inkább közeleg a karácsonyi időszak. Bizonyára sokan vannak, akiknek a hónap végéig még inkább az őszi illatok felé húz a szíve, azonban novembertől kezdődően már egyértelműen indokolt, hogy a karácsonyi dekorációk és illatok vegyék át az uralmat az otthonaink felett, és a szeretteinknek megfelelő ajándékokon is törni kezdjük a fejünket. Ennek örömére a Yankee Candle is megjelentette a legújabb, Bright Lights nevű kollekcióját, amely négy új illattal örvendezteti meg az illatok rajongóit, így a Holiday Cheer, a Magical Bright Lights, a Shimmering Christmas Tree és a Sparkling Winterberry bemutatását olvashatjátok ma.

A Holiday Cheer tehát az első, amely rögtön rendkívül ünnepi pirosban pompázik, és az alkotóelemei is tökéletesen illeszkednek az ünnepekhez. A használata kezdetén az egyik legbársonyosabb illatú fűszer, a kardamom mellett a fanyar és friss édesgyökér, valamint a csípős bors fejti ki hatását, majd ezek mellé társul az egyik legnemesebb virág, az orchidea aromája, valamint két ínycsiklandó összetevő, a szilva és a szederbor. Az utóbbi két illatnak köszönhetően rendkívül erőteljes, fanyar gyümölcsösség jellemzi. Az alapját borostyán, vaníliacukor és tonkabab alkotja, amelyek melegséget csempésznek az összhatásba, így olyan kompozíciót kapunk, amely frissítő, fanyar és megnyugtató melegséget árasztó egyszerre. Biztosan a kedvencévé válik majd azoknak, akik a régi illatok közül a Cranberry Ice vagy a Red Berry & Cedar rajongói voltak, de bárki számára jó választást jelenthet, aki a fanyar, gyümölcsös illatok mellett teszi le a voksát. Kezdőillatnak is tökéletes, hiszen csupa olyan összetevőből alkották meg, amelyek bárki számára kedvelhetőek, így ajándékként is biztosan örömet szerzünk majd vele. A viasz színének, valamint a címkeképnek köszönhetően pedig akár dekorelemként is megállja a helyét, és jól mutat majd a többi ünnepi dísszel együtt, amellyel ilyenkor az otthonunkat díszíteni szokás.

A másodikként sorra kerülő Magical Bright Lights a viasz színével már a téli tájat idézi, a címkekép pedig az ünnepi díszbe öltöztetett városokat idézi. A gyakorlott gyertyahasználók talán már sejthetik, hogy ennek megfelelően a benne rejlő összetevők a téli csípős levegő és a téli finomságok illatát fogják majd a szoba levegőjébe csempészni. A használata kezdetén fagyasztott körte, fehér őszibarack és mentalevél fanyar, ugyanakkor friss hármasa bontakozik ki, így azonnal tettrekésznek érezhetjük magunkat tőle, és talán a hétköznapi feladatoknak is nagyobb örömmel nézünk majd az elébe. Ezt követően a jázmin erőteljes, nőies virágillata, valamint simogató kókusz és földes-zöld moha jelenik meg. Végül az alapot szantálfa, vanília és borostyán alkotja, bársonyos és megnyugtató jelleget kölcsönözve a kompozíciónak. Mi leginkább úgy tudnánk leírni a hangulatát, mint egy, a téli hidegben a kirakodóvásárban tett sétát, amely során az orrunkat simogatja a sok ott árult finomság aromája csakúgy, mint a meleget adó sálunk finom illata. Szintén jó akár kezdőillatnak is, mert csupa könnyen kedvelhető aromával tölti meg az otthon levegőjét, a letisztult színnek köszönhetően pedig bármilyen dekorba jól illeszkedik.

Harmadikként következik a Shimmering Christmas Tree, amelynek a neve és a színe alapján is rögtön a fenyőfára, a karácsony egyik főszereplőjére asszociálhatunk, és természetesen az összetevői is ennek megfelelően alakulnak. Először is az aldehidek friss, az illatoknak könnyedséget kölcsönző aromája jelenik meg, az egyik legfanyarabb citrus, a bergamott, valamint harmatos zöldek társaságában, így ez a kompozíció azonnali frissülést hoz. Ezt követően a lucfenyő, a levendula és az eukaliptusz hármasa biztosít aromaterápiás szempontból is élénkítő, ugyanakkor az idegekre nyugtató hatást kifejtő összhatást. Végül az előzőek mellé további fenyőillat társul a lucfenyőbalzsamnak köszönhetően, az ünnep hangulatának melegségét pedig pacsuli és meleg fűszerek együttese idézi meg. Azok számára biztosan nagy örömet szerezhetünk vele, akiknek az ünnep nem teljes a fenyő valódi illata nélkül, ugyanakkor nem csupán egyszerű fenyőillat, hanem valódi aromaterápiás élmény, amelynek köszönhetően gördülékenyebben érünk majd a teendőink végére, és a stresszes helyzeteket is jobban kezelhetjük majd.

A ma tárgyalt negyedik illat, a Sparkling Winterberry sok szempontból az elsőként taglalt Holiday Cheer rokona, hiszen szintén fanyar és rendkívül gyümölcsös, ugyanakkor lágyabb, selymesebb illat, amelyben hangsúlyosabbak a bogyós gyümölcsök – ezt tükrözi egyébként a viasz bordó színe is. Rendkívül gazdag az összetevőlistája, mégis kiegyensúlyozott kompozíció, amely szintén bárki számára jó választás lehet. Először alma, gránátalma, rózsaszín ananász és téli bogyós gyümölcsök illata tölti be a szobát, majd az igazán friss és fanyar illatot adó borókabogyók társulnak hozzájuk, és lucfenyőbalzsam és fodormenta gondoskodik a téli levegő csípős hidegének megidézéséről. Ezt az utóbbi hatást fokozza a hóval borított cédrus és a fehér moha zöldes-földes, erdőket idéző illata, az alap selymességéről pedig a pézsma gondoskodik. A használatával meghittséget csempészhetünk az otthonunkba, így vendégváráshoz és családi programokhoz egyaránt kitűnő választás lehet, de akkor is megfelelő választás, ha egyszerűen csak szeretnénk megpihenni a nagy ünnepi hajtás után, és egy csendes napot töltenénk el akár egy jó könyv, akár a szeretteink társaságában.

A Bright Lights kollekció minden tagját megtaláljátok a webáruházunk ezen menüpontjában, illetve a bekezdésekben a nevükre kattintva is elérhetitek őket. Reméljük, hogy mind a négy illat elnyeri majd a tetszéseteket, és hozzájárulnak majd az ünnepi hangulathoz. Jó készülődést kívánunk!

Az oldal tetejére