Az illatgyertya.hu cookie-kat használ statisztikai célból és a felhasználói élmény javítása érdekében. Az illatgyertya.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és az adatvédelmi szabályzatunkat.

Chesapeake Bay Candle

Mindig nagy örömet jelent a számunkra az, amikor új márka jelenik meg a kínálatunkban, ha pedig ez a márka egy régi kedvencünk testvérmárkája, az még különlegesebbé teszi az alkalmat. A Chesapeake Bay Candle esetében pedig pontosan ez a helyzet, ugyanis ugyanazon vállalatcsoport tagja, mint a Yankee Candle, így a kiváló minőség garantált, tehát bátran vethetjük bele magunkat az újdonságok felfedezésébe. Ilyen esetben természetesen felmerül a kérdés, hogy vajon miben tud újat nyújtani a jól megszokott és már jól ismert termékformátumokhoz képest, de a cég történetében elmerülve hamar láthatóvá válik, hogy miben más ez a márka, és miért is jó megismerni az általa kínált termékeket.

Kezdjük tehát a legelején, és máris párhuzamra lelünk a Yankee Candle saját történetével, amelyről egyébként ide kattintva olvashattok részletesen. Michael Kittredge-hez hasonlóan ugyanis e márka megálmodói is az otthonukban kezdtek neki a gyertyák öntésének, és ebből vált később komoly vállalkozássá a Chesapeake Bay Candle. Annapolisban indult útjára a márka, ahol Mei Xu és David Wang az otthonuk pincéjében kezdett bele az illatközpontú gyertyák készítésébe. Úgy érezték, tudnak újjal szolgálni a gyertyaöntés terén, hiszen az első és legfontosabb számukra maga az illat, és az, hogy hogyan illeszkedik az adott élethelyzetekhez és személyiségekhez, valamint az általuk alkalmazott kézi öntés is egyedivé teszi őket.

Filozófiájuk része, hogy az illatokhoz a természetből merítenek ihletet, és fontos számukra a „mindfulness”, azaz magyar kifejezéssel élve a tudatos jelenlét, amellyel az élet minden mozzanata mélyebben élhető meg. Ennek megfelelően a termékek külseje egyszerű és letisztult, hogy ezáltal is az illat maradhasson a középpontban. Ettől függetlenül, a többféle kollekciónak köszönhetően mindenki megtalálhatja a személyiségéhez leginkább illő gyertyát, mind a külső, mind pedig az illat tekintetében. A mattított üvegtől, a kerámiától és a pasztell árnyalatoktól kezdve a fekete üvegig és az elegáns, fém tetőkig széles a paletta, így biztosan megtaláljátok majd a megfelelő darabot minden alkalomra. Legyen szó akár egy jóbarát megajándékozásáról, a szürke hétköznapok vidámabbá tételének céljával, akár valamilyen különleges alkalom egyedivé tételéről, erre a márkára bizton számíthattok.

A színek, anyagok és textúrák sokféleségének köszönhetően már maga a válogatás is örömteli, a kézhez kapott gyertyák pedig a sokféleségük ellenére is egyetlen szóval jellemezhetők: ez pedig a kifinomultság. Nagy örömünkre szolgál tehát, hogy a termékválasztékunk része lett, és reméljük, hogy Ti is hamar a szívetekbe zárjátok majd ezeket a letisztult, illatközpontú különlegességeket.

Az oldal tetejére