Az illatgyertya.hu cookie-kat használ statisztikai célból és a felhasználói élmény javítása érdekében. Az illatgyertya.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és az adatvédelmi szabályzatunkat.

Elevation 2021 őszi kollekció

Ismét elmúlt egy nyár, és ismét kettős érzelmekkel nézünk az ősz elébe. Hiszen olyan jó volt a meleg nyári napokon és éjszakákon újabb élményekkel gazdagodni, ugyanakkor annyira szép az ősz is minden szempontból. Előkerülhetnek a melegebb ruhadarabok, a sálak, kendők, kiskabátok, az otthonunkban pedig a bolyhos takarók, a fűszeres teák és kávék, valamint nem utolsó sorban az illatgyertyák. Hiszen nem csupán az illatukkal, hanem a megjelenésükkel is fokozzák az otthon melegét. A békésen himbálózó lángnak és a szebbnél szebb viaszszíneknek köszönhetően meghittebbé varázsolják a berendezést, hogy a teendőkkel teli napok végén megnyugvással, mélyen a levegőbe szippantva azt érezhessük: valóban hazaérkeztünk. Visszatérhetünk a már jól bevált kedvencekhez is, de az újdonságok terén is érdemes körbenézni, hiszen a Yankee Candle két új illattal is kényeztet minket: az elegáns külsejű, praktikus, alátétként is szolgáló tetővel ellátott Elevation termékcsalád két új tagja, az Amber & Acorn és a Blooming Cotton Flower is azt várja, hogy felfedezzük őket.

 

Az Amber & Acorn már első pillantásra az őszt idézi, hiszen mind a viasz színe, mind a címkekép egyértelműen erre az időszakra jellemző. Bizonyára mindenkiben nosztalgikus hangulatot ébresztenek a rezes-barnás tölgyfalevelek, és felidéződnek a gyermekkor boldog pillanatai, amikor a száraz falevelek közt gázolva élveztük a roppanó hangokat és a közben felszabaduló, semmihez sem fogható, földes és fűszeres illatokat. A Yankee Candle csapatának ezeket az aromákat is sikerült megragadnia, és tökéletes harmóniát alkotnia belőlük. A használat kezdetén meleg és bársonyos, napsugarakat idéző arany ámbra, valamint rezesen izzó falevelek illata szabadul fel, majd ehhez társul a fehér tölgy fás jellege és keleties-fás aromák. Az alapot végül pacsuli, fehér tölgy és vanília képezi, így ez a kompozíció melegséget adó, nyugalmat sugárzó hangulatot biztosít. Tökéletes választás akár az átdolgozott napok végére, lezárásként, akár az erdőben tett hosszú séták vagy egyéb aktív pihenés utáni lazításhoz. Emellett az őszi dekorációnak is méltó darabja lehet, hiszen remekül illik a sütőtökök és egyéb díszek színvilágához, akár rusztikus, akár elegáns vonalon gondolkodunk e téren.

A Blooming Cotton Flower külsejében már kicsit élénkebb színvilágú, és remek választás a friss illatok kedvelőinek. Az összetevőinek köszönhetően bármely évszakban megállja a helyét, és mindig számíthatunk rá, ha szeretnénk az otthonunkat hívogatóan illatossá tenni. A frissítő jellegről a vizes-ózonos aromák, a gyapotvirág és az agávé gondoskodik, majd ehhez társul a kaliforniai kakukkmák és a fehér nőszirom virágos illatvilága, valamint a hívogatóan édes kókuszvíz. Végül a parfümök összetevőjeként is kedvelt cashmeran, valamint a földes-virágos ibolyalevél nosztalgikus réteggel egészíti ki az eddigieket, a szantálfa és az ámbra pedig a melegséget adó, körbeölelő alapot adja meg mindezeknek. Olyan fajta összetett illat ez, amely akár az otthonunk hívogató, semmivel össze nem téveszthető saját illatává is válhat, hogy mind mi magunk, mind a hozzánk érkező vendégek mosolyogva szagolhassanak bele a levegőbe, és nyugtázhassák, hogy itt valóban a nyugalom szigete vár mindenkire.

A két legújabb Elevation illatot ide kattintva vásárolhatjátok meg a webáruházunkban. Mi biztosak vagyunk benne, hogy szeretni fogjátok őket, és alig várjuk, hogy elolvashassuk a velük kapcsolatos első visszajelzéseiteket. Hiszen új illatokban elmerülni mindig élmény, számunkra pedig valódi öröm, amikor a véleményeteket olvashatjuk, ráadásul pedig másoknak is segítséget nyújthattok a tapasztalataitokról szóló beszámolókkal.

Az oldal tetejére