Az illatgyertya.hu cookie-kat használ statisztikai célból és a felhasználói élmény javítása érdekében. Az illatgyertya.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és az adatvédelmi szabályzatunkat.

Halloween 2022 - Witches' Brew

Eljött hát az az évszak, amelyre oly sokan vártak: megérkezett az ősz, a hulló lombok, a sárgától a sötétvörösig terjedő színskálában pompázó avar és a szebbnél szebb naplementék időszaka. Végre előkerülnek a rég nem látott, kedvenc kötött kardigánok és pulóverek, sálak és sapkák, és mindennél jobban esik az esti bekuckózás a régi kedvenc takaró alatt, a kezünkben egy jó forró bögre teát vagy kakaót szorongatva.

Azonban nemcsak az évszak maga, hanem a hozzá köthető ünnepek, a nap-éj egyenlőség, amely számos mitológiában fontos szereppel bír, valamint a Halloween is rendkívüli népszerűségnek örvend, így egyre többek otthonában jelennek meg a tökök és különböző terményekkel készült koszorúk, valamint a tökfaragás is egyre több óvoda, iskola és család közös programjává vált. Mi hiszünk abban, hogy érdemes bizonyos elemeket a saját életünk részévé tenni, hiszen sosem árt újabb szokásokkal gazdagítani a mindennapjainkat, hogy az ünnepekhez köthető színek és illatok kavalkádja kicsit megkönnyítse a szürke hétköznapokat. A Yankee Candle természetesen hosszú évek óta így véli már ezt, az idei évben pedig úgy döntött, hogy minden idők egyik legnépszerűbb őszi illata, a boszorkányok világát idéző Witches’ Brew visszatérésével örvendezteti meg a rajongókat.

Witches’ Brew, azaz a boszorkányok üstjében fortyogó varázsfőzet illatát hivatott megidézni, így sejthető, hogy számos titkot rejtő növény és fűszer illata fellelhető benne. A használata kezdetén erőt és rejtélyességet sugárzó fás aromák, édes illatok, valamint két karakteres és sokak számára kedves fűszer, a szegfűszeg és a fahéj illata bontakozik ki, ezt követően pedig további fás aromák és az elegáns, a szerelem, a szépség és a tisztaság jelképeként ünnepelt jázmin válik érezhetővé. Végül az illatkompozíció alapjaként pacsuli, fás aromák és vanília aromáját választották a vállalat illatkreátorai, ezáltal erőteljes, ugyanakkor rendkívül kiegyensúlyozott illatot hozva létre. Korábban is írtunk már róla, így ezt a 2016-os bejegyzést is érdemes elolvasni, hogy további részleteket tudjatok meg, ha még bizonytalanok lennétek.

Bennünk azonban nincs kérdés, hiszen mindenkit elbűvöl, aki csak kipróbálja. Az interneten számos lelkes véleményt olvashattok róla, és sokan minden idők kedvenc gyertyájaként emlegetik, örvendezve azon a tényen, hogy még a kedvesük és a gyermekeik is alig várják, hogy ősszel ez az illat adja meg az otthonuk alaphangulatát. A sejtelmes fekete viasz pedig különösen hangulatossá teszi a megjelenését, hiszen a kialakult viaszmedence felett pislákoló láng fénye tükörsima, éjfekete felületről verődik vissza. Ráadásul az idei címke is csupa szépséget és sejtelmes képet rejt, hogy ez is fokozza az illat által biztosított, a gondolatok és a múlt mélységeibe kalauzoló élményt.

A webáruházban ide kattintva éritek el, ha pedig már kipróbáltátok, szívesen fogadjuk a vele kapcsolatos tapasztalataitokat, legyetek akár régi rajongói, akár vele először ismerkedő vásárlók.

Csodás illatélményekben gazdag őszt kívánunk!

Az oldal tetejére