Az illatgyertya.hu cookie-kat használ statisztikai célból és a felhasználói élmény javítása érdekében. Az illatgyertya.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és az adatvédelmi szabályzatunkat.

A Milkhouse Candle® története

Nagy változások vannak folyamatban az illatgyertya.hu háza táján, és erről a legtöbbetek már valószínűleg értesült is a Facebook- és Instagram-oldalunk révén, vagy akár a weboldalunkat böngészgetve. Egyre több márka érkezik a kínálatunkba, és úgy gondoltuk, hogy fontos lenne őket kicsit részletesebben is bemutatni a terméklista bővítése mellett. Elsőként pedig a Milkhouse Candle Company vállalatát vesszük sorra, amely sok más gyertyamárkához képest egy kicsit más stílust képvisel, mi pedig rögtön a szerelmeseivé is váltunk.

 

Lássuk csak elsőként a márka történetét, hogy hogyan is jött létre, és miért választották ezt a letisztult, tisztaságot sugárzó megjelenést a gyertyáik esetében. Nos, az alapító házaspár, Eric és Janet Sparrow kezdetben ajándékba szánt gyertyákat készített, amelyek különlegességét az üvegek adták, ugyanis aukciókon vásárolt, különleges befőttesüvegekbe öntötték a gyertyákat a családtagjaik és barátaik számára.

 

Ez azonban olyannyira jól sikerült, és annyira nagy igény támadt a gyertyáik iránt, hogy úgy döntöttek, vállalkozásba kezdenek, és nagyobb mennyiségben kezdenek el termékeket készíteni.

 

 

Az előzetes tapasztalataik alapján úgy döntöttek, hogy maradnak a vidékies vonalnál, és tejesüvegekre emlékeztető tartókba öntik a viaszt, ezáltal a letisztultság és nyugalmat és harmóniát tükröző külső vonalán haladva tovább. Azonban nem csupán a gyertyák külseje tükröz tisztaságot, ugyanis az égetés folyamata is káros anyagoktól mentes: a cég tulajdonosai ugyanis méhviasz és szójaviasz keverékét használják, a viasz színezékektől mentes, valamint a kanóc is ólommentes, tiszta pamutból készül, így bárki bátran használhatja őket. Olyannyira, hogy a vállalat egyesült királyságbeli képviselete az Asthma UK jótékonysági szervezettel is együttműködik, és mindenkit bátorít a gyertyák kipróbálására, hiszen sok más márkától eltérően nem okoznak allergiás reakciókat.

Az emberek egészsége mellett azonban a bolygónk egészsége is fontos a cég számára, ezért az üvegeik 40%-ban újrahasznosított üvegből készülnek, valamint 100%-ban újrahasznosíthatók. Ráadásul még az elégetett gyertyák üvegének tisztítására és újrafelhasználására is biztatják a vásárlókat, hiszen a természetes összetevőknek köszönhetően a gyertyásüvegek – a viasz eltávolítása és mosogatószeres tisztítás után – akár élelmiszerek tárolására is biztonsággal használhatók, de kisebb tárgyakat, például vattapamacsokat is tárolhatunk bennük.

 

 

A gyertyák maguk tehát szépen égnek, a fehér viasznak és az elegáns, kissé vidékies üvegeknek köszönhetően biztosan bármilyen stílusú lakásban jól mutatnak, így biztosan örömet szereznek majd bárkinek, akit megajándékozunk velük. Persze ne feledjétek, hogy ez akár Ti magatokat is magában foglalhatja, hiszen a gyertyák könnyen a hétköznapok részévé válhatnak, szebbé téve azokat – a Milkhouse Candle Company gyertyái pedig különösen könnyen lopják be magukat minden gyertyarajongó szívébe.

 

A márka teljes kínálatát itt tekinthetitek meg a webáruházunkban, és ne feledjétek: nagyon várjuk a velük kapcsolatos visszajelzéseiteket, amelyekkel ráadásul a többi vásárló választását is elősegíthetitek. Egyelőre néhány véleményt kaptunk csak, azonban ezek mindegyike elégedett vásárlóktól érkezett, pedig négy merőben különböző illathoz írták őket. Ez pedig minket is nagy elégedettséggel tölt el, hiszen alátámasztja, hogy jól választottunk, és várhatóan ez a márka is a vásárlóink abszolút kedvencévé válik majd.

Az oldal tetejére