Az illatgyertya.hu cookie-kat használ statisztikai célból és a felhasználói élmény javítása érdekében. Az illatgyertya.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és az adatvédelmi szabályzatunkat.

Paddywax™

Mindig nagy örömmel tölt el minket, amikor bővül a nálunk kapható márkák sora, és most ismét ilyen apropóból jelentkezünk bejegyzéssel. A kínálatunk részeként most már a Paddywax™ termékek is elérhetők, ezért erről a vállalatról és annak igazán különleges termékeiről és hozzáállásáról olvashattok ma a blogunkon.

Természetesen minden márkának megvan a maga különlegessége, és mindegyiküket van miért szeretni, a Paddywax™ – a fenntarthatóságra törekvő hozzáállásából és a valóban egyedi termékeiből adódóan – mégis kitűnik a többi közül. Bohó stílusú, modern, ugyanakkor hagyományokat tükröző termékeik egy-egy történetet mesélnek el, és nagy hangsúlyt fektetnek a különleges illatok párosítására csakúgy, mint a csomagolások újrahasznosíthatóságára. Ráadásul nem csupán a jövőbeli felhasználhatóságukat tartják szem előtt, hanem az anyagok beszerzési forrását is, például a szójaviasz alapjaként szolgáló szóját és a kanóc anyagát jelentő pamutot egyaránt egyesült államokbeli termelőktől szerzik be. Így a gyártás minden fázisában valóban figyelnek minden részletre, amitől a bolygónk is boldog lehet.

A termékek stílusa rendkívül változatos, a letisztult eleganciától kezdve a vidékies stílusig minden megtalálható közöttük, így biztosan mindenki megtalálja majd a kedvére valót, bármilyen lakberendezési stílust is képvisel. Köszönhető ez a nagy számú tervezőnek, keramikusnak és gyertyaöntő szakembernek, akik a márka alkalmazásában állnak, az egyedi illatokról pedig külön illatszakértők gondoskodnak, és a világ minden tájáról a legkiválóbb illatanyagokat szerzik be a gyertyák megalkotásához. Ráadásul törekednek arra is, hogy a megszokottól eltérő, első pillantásra talán meghökkentő párosításokat hozzanak létre, ezzel is az egyediségre törekedve.

Céljuk, hogy a kollekciók egy-egy történetet mondjanak el, és a gyártási folyamat is ezt tükrözi: a történet, a téma jelenti a kiindulási alapot, majd ezt követi a gyertyatartó edények megtervezése, végül pedig az illatok megalkotása. Témájukként szolgálnak például az Egyesült Államok nemzeti parkjai, amely témához kapcsolódóan ráadásul jótékonysági kezdeményezéseik is vannak. Olyan vállalat az, amely valóban odafigyel mind a bolygó, mind a helyi közösségek igényeire, így a vásárlók is részeseivé válhatnak a vállalat törekvéseinek.

Az újrahasznosítási lehetőségek sora pedig végtelen: a kiürült tartókat használhatjuk pozsgások, fűszernövények és egyéb növények ültetésére, ceruzatartóként, fakanáltartóként, müzlistálként, cukortartóként, csecsebecsék és ékszerek tárolójaként, vagy akár fürdőszobai eszközök tárolására – a lehetőségek sora valóban végtelen, csupán a fantáziánk szabhat határt. Bármire is esik a választásunk, nyugodtak lehetünk, hiszen a gyertyák szójaviaszból és természetes anyagok felhasználásával készülnek, valamint bizonyos kollekciókban ételek tárolására is alkalmas tartókra tehetünk szert, így biztosan nem okoznak majd semmilyen problémát, bármilyen tárolási célra is használjuk fel őket.

Fiatalos stílusú, mégis rendkívül tudatos, az ökológiai lábnyomot és a fenntarthatóságot szem előtt tartó cég, különleges illatpárosításokkal és rendkívül mutatós termékekkel – ez a Paddywax™. Mi biztosak vagyunk abban, hogy Nektek is a kedvencetekké válik majd, és annyit elmondhatunk: az általunk eddig próbált termékek azonnali sikert arattak, és már ilyen rövid idő után is különleges helyet kaptak a kedvenceink sorában.

A teljes kollekciót itt találjátok, most 25% bevezető kedvezménnyel:
https://illatgyertya.hu/egyeb_markak/paddywax

Az oldal tetejére