Kérjük fogadd el az illatgyertya cookie-kat, amelyeket statisztikai célra illetve arra használunk, hogy jobb felhasználói élményt biztosítsunk számodra.
Köszönjük az együttműködésed! :-) 
További információhoz kérjük olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.

A Yankee Candle®-ről

"Az egész egy édesanyámnak szánt ajándékkal kezdődött."

1969 karácsonyán, a 17 éves Mike Kittredge - mivel nem volt pénze - megolvasztotta zsírkrétáit, hogy édesanyjának gyertyát készítsen belőle. A szomszéd ezt meglátta és meggyőzte Mike-ot, hogy adja el neki a gyertyát. Ebből éppen elegendő pénze lett ahhoz, hogy elkészítsen két gyertyát - egyet az édesanyjának és egy másikat, hogy eladja. Így született meg a Yankee Candle®.

A legelső gyertyától kezdve a Yankee Candle® folyamatosan gyarapodott, ma már csaknem 500 saját üzlete és 19.000 értékesítési helye van az Egyesült Államokban és már jóformán egész Európában is elérhetővé váltak ezen kiváló minőségű termékek.

Termékeink rengeteg illatban, méretben és stílusban kaphatóak. Legnépszerűbb termékeink a Housewarmer® üveges gyertyák, Samplers® mintagyertyák, Tarts® mini viaszok és illatos teamécsesek is. Nagy figyelmet szentelünk termékeink fejlesztésének és folyamatosan bővítjük kínálatunkat új kategóriákkal.

A Yankee Candle® szintén egy meghatározó szereplője a márkás nem-viasz alapú termékek piacának, mint például a Car Jar® autóillatosítóknak, elektromos otthoni illatosítóknak, potpourriknak, légfrissítőknek és egyéb exkluzív otthoni illatosító termékeknek.

 www.yankeecandle.com

Az oldal tetejére