Az illatgyertya.hu cookie-kat használ statisztikai célból és a felhasználói élmény javítása érdekében. Az illatgyertya.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és az adatvédelmi szabályzatunkat.

Signature kollekció

Olyan világban élük, amelyben sok minden változik, és ez részben így is van rendjén. Jó dolog ugyanakkor, hogy vannak dolgok, amelyek állandóak, és amelyekre mindig számíthatunk. Ilyen a Yankee Candle által biztosított minőség is, amelynek köszönhetően a vállalat már hosszú évtizedek óta a gyertyahasználó közönség kedvence, és számtalan illatnak szintén hosszú évtizedek óta a rajongói vagyunk. Ugyanakkor a minőség állandósága mellett a cég folyamatosan dolgozik mind az új illatokon, mind az új termékformátumokon, hogy újabb és újabb módokon hódíthassa meg a vásárlók szívét, és ezen törekvések legújabbja a Signature kollekció. A megújult termékformátumok mellett egyrészt új illatokat is megismerhetünk általa, másrészt több régi kedvenc is ebben a formában ölt új testet, hogy eddig nem tapasztalt szintre emeljék a gyertyahasználati élményt.

Az új termékformátumok mindegyikét elegáns, letisztult vonalvezetés jellemzi, emellett pedig új, praktikus megoldások is helyet kaptak a kollekcióban. A kis, közepes és nagy poharas gyertyák például szálcsiszolt fémfedelet kaptak, amely tökéletesen illeszkedik az adott gyertya alá, így egyben alátétként is szolgál, védelmet biztosítva a bútorok felületének a gyertyahasználat során keletkező hővel szemben. Emellett mind a nagy poharas gyertyákban, mind a közepes és nagy üveggyertyákban egyetlen pamutkanóc helyett kettő található, így gyorsabban kialakul a viaszmedence, és ezáltal hamarabb betölti a teret a választott illat.

A közepes poharas gyertyák nagyobb átmérőjűek, így az esetükben öt pamutkanócot helyeztek el a gyertyakészítő mesterek, így különösen meghitt hangulatot árasztanak, és ebben az esetben is gyorsan érezhetővé válik az illat az otthonunkban.

Minden gyertya esetében közös jellemző a prémium minőségű szójaviasz-keverék, a pamutkanóc, valamint a kézzel illusztrált címkék és az élénk színű viasz, amelyek mindegyike tökéletesen illeszkedik a kollekció exkluzív, jól bevált illataihoz, így a gyertyák az otthonod ihletet adó kiegészítőivé válhatnak. A címkéknek köszönhetően pedig minden eddiginél kifinomultabb a megjelenésük, így még inkább elmondható róluk, hogy ajándékként is tökéletes választást jelentenek. Ha jól ismerjük a megajándékozni kívánt személy ízlését illatok, színek és lakberendezés terén, akkor az illat mellett az otthon fényét emelő dísztárgy is lehet a megfelelő formátumú és illatkompozíciójú gyertya. Sőt, bár a stílus azonos, az illusztrációk elhelyezkedése más például a közepes és nagy üveggyertyák és a nagy poharas gyertyák esetében, így ha erre is figyelmet fordítunk, még inkább testre szabott lehet az ajándékba adott gyertya.

A teljes Signature kollekciót az alábbi linkre kattintva érhetitek el: 
https://illatgyertya.hu/ujdonsagok/signature

Az illatokra pedig külön bejegyzésben visszatérünk majd még, hiszen számos új kompozíciót is kidolgoztak az illatmesterek, ezért érdemes lesz a továbbiakban is figyelni a blogunkat.

Addig is gyertyákban gazdag januárt kívánunk, és ha kipróbáljátok valamelyik újdonságot, ne feledjétek, hogy örömmel veszünk minden visszajelzést az adott termékek Vélemények fülén. Ezzel nem csupán nekünk segítetek, hanem a többi vásárló döntését is megkönnyítitek, hiszen más gyertyarajongó tapasztalatainál semmi sem ad több és hasznosabb információt a megvásárolni kívánt termékről.

Az oldal tetejére