Az illatgyertya.hu cookie-kat használ statisztikai célból és a felhasználói élmény javítása érdekében. Az illatgyertya.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és az adatvédelmi szabályzatunkat.

WoodWick® 2022 téli kollekció

Bőkezűen bánik velünk az október, hiszen még mindig kellemes idővel kényeztet minket, és a nap is lágyan melegíti még az arcunkat a hulló lombok alatt tett séták során. Elég kis kabátkát vagy kötött pulóvert magunkra venni ahhoz, hogy a ropogó lehullott levelekben gázolva előtörhessen belőlünk a gyermeki énünk, majd a kiadós sétát követően hazatérve megihassuk a jól megérdemelt, forró teát. Azonban hiába tűnik most el-nem-múlónak ez az állapot, kénytelenek vagyunk szembenézni a ténnyel, hogy hamarosan már hűvös légáramlatok járnak majd, és elérkezik a kötött sálak, nagykabátok és bélelt csizmák ideje. Ám nem kell szomorkodni, hiszen a hideg időnek is megvannak a maga szépségei, és semmihez sem hasonlítható a fagyos levegő illata, amely a téli tájat jellemzi. A WoodWick illatkreátorai pedig minden bizonnyal várakozással néznek ezen időszak elébe, hiszen mindhárom idei karácsonyi illattal a ropogósan hideg téli levegő aromáit igyekeztek megragadni. Három illatkompozíció várja három, illetve négy méretben, hajógyertyaként, valamint kis, közepes és nagy méretű gyertyaként, hogy felfedezzétek: bemutatkozik az Icy Woodland, a Magnolia Birch és a Mint Leaves & Oak.

Az elsőként bemutatott Icy Woodland rögtön valódi különlegesség, hiszen három rétegből tevődik össze, így az égetése során újra és újra változik az általa nyújtott illatélmény. A ma bemutatott három újdonság közül ezt csupán három méretben, hajógyertyaként, valamint közepes és nagy méretű gyertyaként vásárolhatjátok meg, hiszen a rétegek érvényesüléséhez nagyobb méretekre van szükség. A benne foglalt három réteg mindegyike külön-külön is tökéletes, de egymás után kibontakozva egyedi illatélményt hoznak létre. Elsőként a Magnolia Birch aromáit élvezhetjük, amelyekről a következő bekezdésben részletesen is olvashattok majd, így itt csak annyit írunk róla, hogy csodás természetes illatokat foglal magában, amelyek mindenki számára szerethető illattá teszik. Másodikként a Juniper & Spruce jelenik meg, amely a borókabogyó, a kék lucfenyő és a fagyos zsálya illatát tartalmazza, amelyet tökéletes egyensúlyba hoz a lágy tubarózsa és a cédrus aromája. Gyümölcsös-fanyar, lágy virágos aromák, valamint férfias határozottságot sugalló cédrus egyaránt jelen van benne, így rendkívül hangulatossá teszi az otthon töltött estéket. Végül a Lavender & Cedar zárja a sort, amelyben a rózsabors és az aromás levendula illatjegyei a zsálya virágával, pacsulival és cashmerannal vegyülnek. Csupa olyan összetevő, amelyeket a parfümgyártás folyamatában is előszeretettel használnak, így kifinomult illattal tölti meg a szobát, és közben a téli erdőben tett séták hangulatát csempészi az otthon levegőjébe. Mutatós gyertya, amely letisztult vonalvezetésének és a különböző színű rétegeknek köszönhetően minden otthonnak méltó dísze lehet, így kiváló választás, ha ajándékot keresünk egy számunkra fontos személy számára.

A második illat, a már említett Magnolia Birch már mind a négy méretben elérhető, és a világos színű viasz különleges összhatást rejt magában. Az égetés kezdetén jeges eukaliptusz, földes illatú ibolyalevél és muskotályzsálya hármasa bontakozik ki, majd ezek mellé társul a magnólialevél, amely már önmagában is különlegesség: gyümölcsös aromák jellemzik, citrusos felhanggal, sőt, még malátás aromák is fellelhetők benne, valamint a jázminteához is szokás hasonlítani. További összetevő még a ciprus, valamint a téli moha, amelyek örökzöldekre jellemző, valamint földes aromákkal gazdagítják az összhatást. Végül a duglászfenyő, a kanadai balzsamfenyő és a fehér bükk aromái társulnak az eddigiekhez, tovább erősítve mind az örökzöldekre jellemző hatást, mind a földes-fás aromák sorát. Különleges illat ez, amely azokat az erdei sétákat idézi fel, amelyeket szélcsendes, napsütéses téli napokon teszünk, a fejünk búbjáig meleg ruhadarabokba bugyolálva, séta közben néha megállva, és mélyeket szippantva a levegőbe.

A harmadik illat, a Mint Leaves & Oak szintén mind a négy illatban kapható, és a meleg árnyalatú sötétzöld viasz igencsak meglepő, mégis tökéletes illattársításokat rejt magában. A használata kezdetén a sokak által kedvelt, frissességet sugárzó bergamott, valamint a ciprus mellett a fűszeres jegyeket hordozó cseresznyepaprika jelenik meg, így egyszerre hűsítő és perzselő hatású az illat. Ezeket követi aztán a mentalevelek hűvössége, valamint a földes aromákat rejtő zöld moha és a füstölt tölgyfa illata, amely a kandallók tüzére emlékeztető, megnyugtató hatású összetevő. Végül alapként a keleti parfümök kedvelt összetevője, a gazdag és melegséget sugárzó oud, valamint a sós tengeri aromákat is magában rejtő uszadékfa illata bontakozik, a tökéletes összhatást pedig a bársonyos melegséget adó ámbra jelenléte garantálja. Eszünkbe juttathatja mind a fafűtésű házak között tett sétákat, mind a kandalló előtt töltött estéket, így biztosan mosolyt csal mindenki arcára, aki csak kipróbálja.

Mi biztosak vagyunk abban, hogy a szívetekbe lopják majd magukat, és kíváncsian várjuk a beszámolóitokat. Ne feledjétek, mindhárom illat kiváló ajándék lehet, és nem csupán mások, hanem a magatok számára is, hogy velük jókedvben teljenek majd a komor téli esték.

Az oldal tetejére