Kérjük fogadd el az illatgyertya cookie-kat, amelyeket statisztikai célra illetve arra használunk, hogy jobb felhasználói élményt biztosítsunk számodra.
Köszönjük az együttműködésed! :-) 
További információhoz kérjük olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.

WoodWick 2024 tavaszi-nyári kollekció

A blogunkon sokszor rácsodálkozunk az idő múlására, mert bizony hihetetlen, mennyire hamar telnek a hetek, sorban egymás után, folyton változást hozva, ugyanakkor ez a változás minden esetben tartogat pozitív dolgokat is. Jelen esetben azt, hogy egyre közeleg a tavasz, a valódi, mindent virágba borító, amelyből már kaptunk is ízelítőt, és amelynek köszönhetően mindnyájan egy kicsit könnyebben vesszük a mindennapok akadályait. Hiszen minden nemszeretem feladat vagy akár kedvtelésből végzett tevékenység könnyebben megy, ha közben süt ránk a nap, és egyre melegebbek a nappalok és az éjszakák. Ezen időszakot is érdemes még jobban kiélvezni az illatgyertyák segítségével, amelyek terén ma két újdonsággal szolgálunk Nektek: a WoodWick kollekció ropogó fakanóccal ellátott gyertyái mindig élményteli illatosítást nyújtanak, a ma bemutatott két új illat pedig a természet csodáit csempészi az otthon falai közé, bár merőben eltérő csodákat ragad meg: a Manuka Nectar és a Tempest bemutatkozása következik.

A Manuka Nectar egy méltán híres növény, az új-zélandi teafa nevét hordozza, így ebből, valamint a viasz színéből is sejthető, hogy gyümölcsös-virágos illatkompozícióra számíthatunk tőle. Ez természetesen valóban így is van, így az édesebb, ugyanakkor nem túláradóan édes illatok rajongói biztosan hamar a szívükbe zárják majd. A meggyújtásakor frissítő összhatással indít, ugyanis citrusok, citrom, narancs és zöldes jegyek bontakoznak ki elsőként, így beleszagolva rögtön vidámabb lehet a kedvünk, és elszántan kezdhetjük el az előttünk álló feladatokat. Az illat második rétegében, vagyis a szívében már megjelenik a gyümölcsös édesség az őszibaracknak és a mangónak köszönhetően, amelyet a selymes méz illata, valamint két rendkívül kifinomult, lágy virág, a jázmin és rózsa aromája követ. Végül a napfény melegségét idézi meg az alapban található tonkabab és vanília, a hűs szellő hangulatát pedig a fenyőbalzsam. Könnyen szerethető illat, amely már első szaglásra elvarázsol, az égetése során ugyanakkor kiderül, hogy jóval összetettebb és különlegesebb, mint azt gondoltuk volna.

A másik újdonság, a Tempest a gyümölcsök és virágok világa helyett a nyári viharok hangulatát rejti magában, amelyek frissességet és felüdülést hoznak növénynek, állatnak és embernek egyaránt. Természetesen ugyanakkor benne is sokkal több rejlik, mint azt első szaglásra sejtenénk, és néhány talán meglepő aroma is felsejlik benne. Először a sokszínű aldehidek, majd sós tengervízpermet illata tölti be a szobát, majd az egyik legízletesebb citrusféle, a mandarin csempész bele energizáló frissességet. Ezt követően a rendkívül erőteljes, ugyanakkor lágy illatú jázmin, a légies illatú vízililiom, valamint kék tengeri só jelenik meg. Az alapot a melegséget sugárzó és a napsugarak erejét felidéző ámbra, a férfias és fás frissességet és erőt sugárzó cédrus, a földes és zöld aromákat magában foglaló moha, valamint végül, de nem utolsó sorban a tenger illatát idéző igazgyöngykristályok alkotják. Frissességet és tisztaságillatot biztosító illat, amely a hasonló illatoktól eltérően a frissen mosott ruhák aromái helyett a természet eső utáni frissességét rejti magában. Beleszagolva úgy érezhetjük magunkat, mintha egy tengerparthoz közeli, zöldellő erdőben sétálnánk az eső után, amikor már kisütött a nap, és a madarak is ismét előmerészkedtek a rejtekükből.

Ez a két illat bármilyen tevékenységhez segítséget jelenthet, hogy lelkesebben vessük bele magunkat a teendőnkbe, ugyanakkor az esti nyugodt órákban is érdemes őket égetni, hiszen ekkor tudjuk csendben, odafigyelve hallgatni a ropogó fakanócot. A kandallótűzhöz hasonló hangulatnak köszönhetően akár az olvasás, akár az egyéb, csendben végezhető tevékenységek még inkább megnyugtatónak hatnak majd, így az elalvás előtti elcsendesedéshez is hasznos társak lehetnek. Fedezzétek fel őket, és ha kipróbáltátok, szeretettel várjuk a róluk alkotott véleményeteket az adott termékoldal „Vélemények” fülén.

További szép, illatokban gazdag tavaszi napokat kívánunk!

Az oldal tetejére