Kérjük fogadd el az illatgyertya cookie-kat, amelyeket statisztikai célra illetve arra használunk, hogy jobb felhasználói élményt biztosítsunk számodra.
Köszönjük az együttműködésed! :-) 
További információhoz kérjük olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.

Illatmoszféra

Illatmoszféra

Illatmoszféra létrehozása

Manapság az illat jelenti a legfontosabb tényezőt a gyertyavásárlás során, hiszen a gyertyákat vásárlók majdnem háromnegyede „rendkívül fontos” vagy „nagyon fontos” tényezőként jelölte meg a vásárlásra vonatkozó döntések kapcsán. A Yankee Candle vállalatnál az illat fontosságát az „Illatmoszféra” (Scentmosphere) fogalmával ismerjük el. Az Illatmoszféra fogalmával elismerjük, hogy az otthon, illetve egy épület vagy szoba illata azonnali és tartós hatást gyakorol arra, hogy hogyan érzékelik az adott teret az emberek. Az Illatmoszféra létrehozásának két izgalmas módja az illatrétegezés, illetve kalandvágyóbb vendégek esetében az illatkeverés.

  • Illatrétegezés

A parfüm- és kozmetikai iparágban már évek óta használatban lévő módszer, az illatrétegezés lényege az adott illata különböző formáinak használata. A Yankee Candle vállalatnál az illatrétegezés legalább két, azonos, hasonló vagy egymást kiegészítő illatú termék használatát jelenti.

  • Illatrétegezés különböző formátumú gyertyákkal

Az illatrétegezés létrehozásához több üveggyertyát is felhasználhatsz. Emellett az üveggyertyákat diffúzorokkal, viaszmelegítőkkel kombinálhatod. Ezek mind kiválóan használhatók együtt, amennyiben hasonló vagy egymást kiegészítő illatokat választunk.

  • Egymást kiegészítő illatok használata

Az év bizonyos szakaszaiban előfordulhat, hogy a kedvenc üveggyertyás illatod nem kapható más illatosító termékek formájában. Ezekben az esetekben egymást kiegészítő illatok használatával egyszerűen megalkothatod az otthonod egyedi illatát. Ez lehetővé teszi, hogy több üveggyertyát vagy az illatot kiegészítő diffúzort, viaszmelegítőt használj. Az egész csupán egyéni ízlés kérdése.

  • Illatkeverés

A két vagy több illat kombinálásának művészetét jelenti, mely által új és egyedi illat jön létre. Abban különbözik az illatrétegezéstől, hogy a lényege az illatok, nem pedig a termékformátumok kombinálása. Samplers® mintagyertyák, Tarts® mini viaszok használatával új és egyedi illatot hozhatsz létre.

  • Samplers® mintagyertyák használata

Az illatkeverés a Samplers® mintagyertyák és a hármas mintagyertyatartó használatával rendkívül egyszerű. Egyszerűen csak helyezz három Samplers mintagyertyát a tartóba, és gyújtsd meg őket. Ahogyan a gyertyák megolvadnak, az illatok ötvöződni fognak, és ezáltal új, izgalmas illatot hoznak létre.

  • Tarts® mini viaszok és olajok használata

Helyezz legfeljebb egy egész Tarts® mini viaszt a melegítő tálkájába. 2-3 illat kombinálásához ejts bemetszést a Tarts® mini viaszon egy késsel, és óvatosan törd el két- vagy háromfelé, majd helyezd egy darabját a melegítő tálkájába. A viasz megolvadásával új illat fog életre kelni. A lehetőségek száma végtelen.

Az oldal tetejére