Az illatgyertya.hu cookie-kat használ statisztikai célból és a felhasználói élmény javítása érdekében. Az illatgyertya.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és az adatvédelmi szabályzatunkat.

Sakura Blossom Festival nyári illatok

A tavaszi időszak számos újdonsággal kényeztet minket, amelyek közül ma a legfrissebbeket, a Sakura Blossom Festival kollekció három új tagját ismerhetitek meg. Az év korábbi szakaszában megjelent másik három illatról már olvashattatok a blogon, most pedig újabb három kompozícióval bővül a csapat. További jó hír, hogy a szintén újdonságnak számító üveges mintagyertya formátumban is beszerezhetitek őket, így biztosan találtok majd közöttük kedvetekre valót. Név szerint pedig a Berry Mochi, a Mango Ice Cream és a Tranquil Garden bemutatása következik.

 

A Berry Mochi egy különleges japán édességről kapta a nevét, amely rizsből készült, puha állagú sütemény, és számos ízben kapható. Aki kóstolta már, az alá tudja támasztani, hogy a mi országunkban megszokotthoz képest eltérő ízvilágot képvisel, ugyanakkor könnyen elvarázsol mindenkit. Így van ez magával az illattal is, amelybe csupa finomságot csempésztek az illatkreátoraink. A használata kezdetén szilva, bogyós gyümölcsök és sárgabarack gondoskodik a nyárias illatvilágról, majd a rózsaszín cukor emeli ki mindezek aromáját. Ahogyan a kertben szedett eper is finomabb lesz egy kis cukor használatával, úgy teljesedik ki az illat általa. Végül az alapot vaníliás süteménytészta és macaron illata alkotja, így olyan egyensúly jön létre, amely mindenkit elvarázsol. Fanyar gyümölcsök és valódi süteményre jellemző aromák tánca ez, amely rögtön jókedvvel tölti meg a szoba levegőjét és a használója szívét egyaránt.

A második ma tárgyat illat, a Mango Ice Cream szintén egy finomságot idéz meg, méghozzá a nyári kánikulában enyhülést adó fagylaltok világából. A névadó mangó a trópusi gyümölcsök közül az egyik legkedveltebb, és valóban önmagában is rendkívül ízletes, fanyar és édes egyszerre. A Mango Ice Cream esetében azonban olyan társillatokat kapott, amelyek még inkább kiemelik minden nagyszerű tulajdonságát. A használata elején narancs, ananászlé és banánpüré illata gondoskodik a trópusi összhatásról, majd ezek után bontakozik ki maga a mangó, és friss bogyós gyümölcsök társulnak mellé. Ennek köszönhetően szokatlan, mégis tökéletesen működő illatkompozíció jön létre, amelyet bizonyosan mindenki kedvelni fog. Végül az alapot vaníliás krém alkotja, további, lágy és ínycsiklandó felhangot adva az aromák együttesének, felidézve a kézműves fagylaltok utánozhatatlan krémességét – ez pedig biztosan mindenkinek jól esik majd a nyári napokon és a hűvösebb időszakokban egyaránt.

Végül a Tranquil Garden egy egészen másfajta érzést biztosít, ugyanakkor biztosan ezt is ugyanolyan szívesen használja majd mindenki akár a nagy nyári melegben, akár majd később, a nyári napokra visszagondolva. Első rétegként meleg tavaszi szellő, narancs, friss eukaliptusz és ánizs aromája jelenik meg, simogató, megnyugtató, ugyanakkor frissítő érzést biztosítva. Ezt követően japán szegfű, napfényes neroli, virágzó levendula és jázmin gondoskodik a virágokkal teli kert megidézéséről, egy csipetnyi kardamom pedig lágy fűszerességet kölcsönöz az összhatásnak. Végül kókuszvíz és krémes szantálfa biztosít lágyan édes, nyugalmat sugárzó alapot, a sós fehér cédrus pedig erőt sugárzóvá teszi. Összességében olyan hangulatot biztosít, mint amikor a már meleg, de árnyékban még kellemesen hűs nyári napokon a kertben egy pléden vagy nyugágyban heverészve elmerülünk akár egy jó podcast vagy hangoskönyv hallgatásában, akár egy jó könyv vagy a szürke hétköznapok világából felüdülést adó magazin soraiban. Éppen ezért kiváló „aláfestést” jelent minden tevékenységhez, hiszen az illatjegyeinek köszönhetően mindenre erőteljesebben fókuszálunk majd a használata mellett.

Büszkén mondhatjuk el, hogy ismét egy tökéletes kollekcióval bővült a Yankee Candle kínálatunk, és a 3 tavaszi kompozíciónak méltó társait jelentik ezek a nyár ihlette finomságok. Nektek vajon melyik lesz a kedvencetek?

Az oldal tetejére