Kérjük fogadd el az illatgyertya cookie-kat, amelyeket statisztikai célra illetve arra használunk, hogy jobb felhasználói élményt biztosítsunk számodra.
Köszönjük az együttműködésed! :-) 
További információhoz kérjük olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.

A Yankee Candle®-minőség

Yankee Candle® - minőség

  • A minőség mércéje

Legyen szó akár a lédús, frissen szedett Macintosh alma illatáról, a Clean Cotton friss levegőt és napsütést idéző illatáról vagy számos eredeti illatunk egyikéről, semmi sem hasonlítható egy Yankee Candle termék élethű illatához. A Yankee Candle® a gyertyák világában a minőség mércéjének számít.

  • Szigorú tesztelés és minőség-ellenőrzés

A Yankee Candle® illatait parfümőrmesterek fejlesztik ki, hogy biztosítható legyen a termékeink optimális teljesítménye. Minden illatunk szigorú szűrésen, kiértékelésen és tesztelésen esik át, amit nagy tapasztalattal rendelkező illatszakértők csoportja végez, hogy az üzletben és a használat során egyaránt a legkiválóbb erősséget és minőségi élményt biztosíthassuk. Ezáltal az adott illat erőssége és minősége az üzletben tapasztalttal azonos, bárhol is használják.

  • Eredeti, élethű illatok

Minden illat bevezetésével a hírnevünk kerül kereszttűzbe. Nem elég azt elérnünk, hogy a Yankee® illatai olyan jók legyenek, mint a versenytársak illatai. Jobbnak kell lenniük, mivel Ti, a vásárlóink ezt várjátok el tőlünk – és mi is ezt az elvárást támasztjuk magunkkal szemben. Minden illatnak rendelkeznie kell annak a valódi virágnak, ételnek, gyümölcsnek, helynek vagy élménynek a valósághűségével, pontosságával és kellemességével, amely megihlette.

Az oldal tetejére